`
romannetjeshoekje

Zomerliefdes Nr 497 In de ban van de Griek & De verkeerde broer

Zomerliefdes Nr 497 In de ban van de Griek & De verkeerde broer
Zomerliefdes Nr 497 In de ban van de Griek & De verkeerde broer
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin zomerliefdes Nr 497
Ligt het aan de zon? Aan die speciale sfeer die je voelt zodra je het vliegtuig uit stapt en de warmte je tegemoet komt? Of aan het gevoel van vrijheid?

Wat het ook is, het lijkt wel of je gemakkelijker verliefd wordt in zuidelijke landen. Slenteren langs het strand of door smalle straatjes, meeslepende muziek op de achtergrond... Het helpt allemaal mee. Net als de knappe donkere mannen, natuurlijk, met hun vurige donkere ogen... 

In de ban van de Griek  - Jane Porter
Al vindt Elizabeth de knappe Kristian Koumantaros maar een koppige patiënt, die niet beter lijkt te willen worden. In zijn huis in de zonovergoten Peloponnesus moet ze alle zeilen bijzetten om hem weer op de been te krijgen… en niet als een blok voor hem te vallen!

De verkeerde broer - Cathy Williams
Abigail heeft goede redenen voor haar aanstaande huwelijk met Michael Toyas. Helaas beschuldigt Theo, zijn broer, haar ervan een golddigger te zijn. Om dat te bewijzen, probeert hij haar op het zonnige Santorini te verleiden - wat tot haar ontzetting lijkt te lukken!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN