`
romannetjeshoekje

Verzend & Bezorginformatie

       

LET OP!! Het nieuws dat ik er mee ga stoppen heeft als gevolg dat het erg druk is,daarom kan ik helaas niet zoals je van mij gewend bent, binnen 48 uur verzenden.
Het zal in de meeste gevallen wel lukken maar beloven kan ik het niet.
Bedankt voor je begrip!

 

Betalen & Verzendkosten

Betalen

Betalen bij Romannetjeshoekje is mogelijk op de volgende manieren:

  • Vooraf overmaken. Houd hierbij wel rekening met het feit dat het even kan duren voordat het geld is bijgeschreven en je bestelling dus jouw kant op komt.

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL05INGB0006837654 t.a.v. Romannetjeshoekje onder vermelding van je factuurnummer.
Voor buitenlandse klanten:
IBAN : NL05INGB0006837654
BICnummer: INGBNL2A

  • Met Ideal, alle betalingen worden afgehandeld via de beveiligde internetkassa van Mollie. Dit is een veilige en gemakkelijke manier, waardoor wij de bestelling snel af kunnen handelen.

Verzenden binnen Nederland:

Bij bezorging binnen Nederland betaal je verzendkosten, hoe hoog is afhankelijk van het type pakket.

  • Romannetjeshoekje werkt met vaste verzendkosten. Deze zijn opgebouwd uit portokosten, verpakkingskosten en administratiekosten.
  • Brievenbuspost en pakketpost  €4.50
  • Gratis verzending bij bestelling boven € 45

Verzenden België:

  • Romannetjeshoekje.nl berekend de verzendkosten aan de hand van het gewicht van je bestelling. In de meeste gevallen komt dat uit op €8.50  Mocht je meerdere bestellingen willen samenvoegen, wacht dan met betalen en stuur een mail naar info@romannetjeshoekje.nl. Dan gaan wij voor je aan de slag om qua verzendkosten zo voordelig mogelijk uit te komen.

Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van jouw pakket zorgen. PostNL hanteert in de regel een levertijd van 3 á 4 werkdagen voor Belgie. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Romannetjeshoekje.nl niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachtte 1 à 2 werkdagen verzonden kan worden, neemt Romannetjeshoekje.nl contact met je op. Romannetjeshoekje.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Romannetjeshoekje.nl toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

Het gaat om 2e hands boeken (en enkele nieuwe boeken) van de meeste boekjes hebben we er maar 1,dus het kan voorkomen dat iemand je net voor is geweest en we hem niet meer op voorraad hebben.

Reservering vindt pas plaats als je door de kassa bent geweest en je de orderbevestiging heeft ontvangen.(in enkele gevallen kan het dan helaas alsnog misgaan)
Alle boekjes zijn in een nette staat, mocht het een iets mindere kwaliteit hebben dan vermelden we dit er altijd bij.
Mocht je (helaas) niet tevreden zijn , stuur dan een mail met onderbouwing naar info@romannetjeshoekje.nl.
Dan zullen we samen tot een schikking komen.


Kan ik retourneren?
We doen ons uiterste best om de producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Retourneren mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van veertien dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een retourformulier + e-mail te sturen naar: info@romannetjeshoekje.nl
Wel moeten de product(en) onbeschadigd en in dezelfde staat worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra we de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijgt je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Het retourformulier kunt u hier downloaden

Alle bedragen en boekbeschrijvingen zijn onder voorbehoud van schrijffouten.
Nog vragen, of ben je op zoek naar een bepaald boek? Stuur dan een berichtje sturen naar info@romannetjeshoekje.nl. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN