`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 82 In de ban van de Italiaan

Topcollectie Nr 82 In de ban van de Italiaan
Topcollectie Nr 82 In de ban van de Italiaan
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Deze Italiaanse minnaars zijn even ongenaakbaar als verleidelijk. Zullen Alessia, Meghan en Alice erin slagen hun temperament te temmen?

Trotse siciliaan - Sandra Marton
Het liefst zou Alessia elke deal met de knappe maar onuitstaanbare Nicolo Orsini weigeren. Maar haar moeders toekomst én die van de familiezaak staan op het spel. Nick, die in opdracht van zijn vader handelt, is al even onwillig. Wat moet hij met zo’n verwende prinses, al heeft ze prachtige ogen, een weelderige figuur, en…

Italiaanse betovering - Kate Hewitt
Het ene moment staat serveerster Meghan nog koffie in te schenken voor Alessandro di Agnio, het volgende geeft ze haar jawoord aan de beruchte multimiljonair! Wanneer ze beseft dat hij geen liefde van haar verwacht, alleen dat ze haar huwelijkse plicht vervult, is het al te laat - en is ze reddeloos verliefd!

Italiaans vuur - Kate Walker
Alice verlaat tycoon Domenico Parrisi na een vurige affaire, omdat ze weet dat hij nooit van haar zal houden. Acht weken later staat de temperamentvolle Italiaan onverwacht voor haar deur, met een duidelijke boodschap: niemand verlaat hem zonder zijn toestemming. En dan weet hij nog niets van haar grote verrassing…

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN