`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 80 Oosterse verleiding

Topcollectie Nr 80 Oosterse verleiding
Topcollectie Nr 80 Oosterse verleiding
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin topcollectie 80 Oosterse verleiding
Lang, knap, donker, maar ook trots, arrogant en streng. Nee, met een sjeik valt niet te spotten…

Onweerstaanbare sjeik - Sharon Kendrick
Zodra sjeik Hashim gewaagde foto’s van zijn geliefde Sienna onder ogen krijgt, zet hij een punt achter hun relatie. Sienna is diep gekwetst, ook omdat ze niet de kans krijgt om het uit te leggen. Wanneer Hashim haar jaren later opnieuw probeert te verleiden, geeft ze zich dan ook niet zomaar gewonnen…

Verleid in de woestijn - Carol Marinelli 
De knappe Karim is behalve chirurg in Engeland ook nog eens sjeik in zijn geboorteland; voor veel vrouwen de ideale man. Maar niet voor Felicity, want als zij na een zinderende nacht zwanger van hem blijkt en volgens de wetten van zijn land met hem moet trouwen, reageert ze allesbehalve enthousiast!

Arabisch geluk - Jane Porter
Jesslyn had nooit verwacht dat ze de exotische Sharif terug zou zien. Nu het zover is, laait hun liefdesvuur weer in alle hevigheid op, en ze is dolblij dat het lot haar met hem heeft herenigd. Dan merkt ze dat iemand er alles aan doet om hen opnieuw uiteen te drijven. En of haar hart dat nog eens zal kunnen verdragen.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN