`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 77 Onstuimig & hartstochtelijk - Kate Hardy

Topcollectie Nr 77 Onstuimig & hartstochtelijk - Kate Hardy
Topcollectie Nr 77 Onstuimig & hartstochtelijk - Kate Hardy
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 77  Onstuimig & hartstochtelijk
Stormachtige romances dwingen Isobel, Lily en Alicia tot lastige keuzes. Durven zij het roer om te gooien en hun hart te volgen?

Isobel valt bijna van haar stoel als haar jeugdvriend Alex haar ten huwelijk vraagt. Voor een prestigieuze baan heeft hij een echtgenote nodig, en hij weet haar te overtuigen dat vriendschap een beter fundament is voor een huwelijk dan liefde. Isobel stemt in, zolang het maar tijdelijk is. Maar dan lijken héél andere zaken de overhand te nemen...

Wanneer prins Karim zijn oog laat vallen op Lily, ogenschijnlijk een serveerster, lijkt een verzengende kus hem een goed begin van een kortstondige affaire. In werkelijkheid is Lily een succesvolle zakenvrouw die heeft geleerd zaken en privé strikt gescheiden te houden - en een sensuele sjeik is méér dan verboden terrein...

Alicia's grote, oude huis is al eeuwenlang in de familie, maar ze zit tot haar nek in de schulden. Met pijn in het hart zet ze het huis te koop. Al snel komt de aantrekkelijke miljonair Jack eropaf. Alicia valt als een blok voor hem, tot hij over zijn plannen met het huis vertelt. Hoe kan ze nu kiezen tussen haar geliefde familiehuis en de man van haar dromen?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN