`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 76 Verliefd in...

Topcollectie Nr 76 Verliefd in...
Topcollectie Nr 76 Verliefd in...
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin topcollectie Nr 76
Een tochtje in een gondel, een high tea in het Ritz-hotel, een avondwandeling langs de Seine... In deze steden ademt iedere steen romantiek!

Verliefd in Venetië- Sharon Kendrick 
Sabrina gaat na een moeilijke periode uitrusten in de gondelstad. Daar ontmoet ze de knappe multimiljonair Guy Masters, een kunsthandelaar uit Londen. Wanneer hij haar zijn luxueuze appartement aanbiedt om aan te sterken, neemt ze zijn uitnodiging aan. Op puur zakelijke voorwaarden, uiteraard. Toch?

Verliefd in Londen - Natasha Oakley 
Jemima’s baas, Miles Kingsley, is met zijn flitsende levensstijl, zijn prachtige sportauto en zijn spannende uitstraling in alle opzichten haar tegenpool. Zij denkt heel anders over wat werkelijk belangrijk is. Romantiek, bijvoorbeeld. Waarom krijgt ze dan toch de kriebels als hij een keertje met haar wil lunchen?

Verliefd in Parijs - Robyn Grady
Er staat ineens een jonge, berooide vrouw voor de deur van biljonair Mateo Celeca. Hij laat haar binnen, al heeft hij zijn twijfels over haar bedoelingen. Maar ze is zo lief en mooi, dat hij besluit haar te helpen. Hij neemt haar zelfs mee naar Parijs. Daar bloeit iets moois tussen hen op, maar dan slaat de twijfel opnieuw toe: is ze niet tóch alleen maar op zijn geld uit?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN