`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 75 Exotische minnaars

Topcollectie Nr 75 Exotische minnaars
Topcollectie Nr 75 Exotische minnaars
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin topcollectie 75 Exotische minnaars

Italiaanse eisen - Trish Morey 

Opals hotelketen dreigt failliet te gaan. In armoe wendt ze zich tot Domenic Silvagni, de puissant rijke eigenaar van Silver Hotels en de enige die haar bedrijf van de ondergang kan redden. Hij gaat akkoord, onder een wel heel ongebruikelijke voorwaarde: dat zij bij de koop is inbegrepen - als zijn vrouw!

Draden van bedrog - Kay Thorpe
Nicole raakt in Venezuela in de ban van de donkere Marcos Peraza. Aanvankelijk probeert ze hem op een afstand te houden. Tevergeefs, want de aantrekkingskracht tussen hen is te sterk. Marcus doet haar zelfs een aanzoek! Maar ze zullen nooit met elkaar kunnen trouwen...

Het hart van de sjeik - Annie West
Maggie beleeft een heerlijke nacht met sjeik Khalid Bin Shareef. En nu is ze zwanger! Zodra hij ontdekt dat ze zijn zoon verwacht, eist hij dat ze met hem trouwt, alleen moet hun huwelijk puur zakelijk blijven. Maggie stemt toe, maar algauw blijkt dat een vergissing, want ze is hopeloos verliefd op haar kersverse echtgenoot!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN