`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 72 Vurig & onbezonnen

Topcollectie Nr 72 Vurig & onbezonnen
Topcollectie Nr 72 Vurig & onbezonnen
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie 72 Vurig & onbezonnen - Kim Lawrence
Hoe verover je een man die alles heeft wat zijn hartje begeert en iedere vrouw kan krijgen? 

Wanneer Fleur ziet dat een man het water in duikt om zijn dochter te redden, springt ze hem direct achterna. Maar als blijkt dat deze Antonio een schatrijke, beruchte rokkenjager is, weet ze niet hoe snel ze ervandoor moet gaan. Tot haar verrassing zoekt hij haar op om haar te bedanken - en blijkt hij zo charmant, dat ze hem amper kan weerstaan...

Na het overlijden van haar zus ontfermt Scarlet zich over haar neefje, Sam. Ze weet niet wie de vader van het jongetje is, tot een oudere dame in het kind een gelijkenis ziet met haar zoon, Roman. Tot Scarlets verbazing wil deze playboy haar beter leren kennen, maar ze twijfelt: wil hij de voogdij over zijn zoon... of wil hij háár?

Alice kijkt niet uit naar haar weerzien met Luca, de knappe broer van haar baas. Hoewel ze hem al lang bewondert, kan hij haar duidelijk niet uitstaan, al begrijpt ze niet waarom. Tijdens hun etentje vliegen de vonken ervanaf, en dat komt niet alleen doordat ze elkaar voortdurend in de haren zitten!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN