`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 65 Kerst onder de sterren

Topcollectie Nr 65 Kerst onder de sterren
Topcollectie Nr 65 Kerst onder de sterren
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 65 Kerst onder de sterren 
Wat bijna niemand weet, is dat Cupido en de Kerstman goede vrienden zijn...

Wonder met kerst - Sandra Marton
Interieurdesigner Taylor is ten einde raad, want ze zit diep in de schulden. Dan krijgt ze een fantastische opdracht. Tot haar ontzetting is haar werkgever echter niemand minder dan Dante, de man die ze drie jaar eerder verliet en van wie ze nog altijd houdt. Kan hij haar vergeven? Tenslotte is het Kerstmis, de tijd voor wonderen...

Sterren in de sneeuw - Fiona Harper
Louise verheugt zich op een rustige, gezellige kerst in Devon, samen met haar zoontje. Behalve voor de Kerstman is er voor mannen geen plaats meer in haar leven, heeft ze besloten. Dus al helemaal niet voor een knappe tuinman die ongevraagd de tuin van haar pas aangeschafte landhuis bijhoudt - en die haar wil kussen onder de mistletoe!

Vallen voor de liefde - Kim Lawrence
Darcy is stomverbaasd wanneer er een man aan haar voeten valt. Letterlijk, want hij stort voor haar neus uit een boom ter aarde. Reece tovert de saaie feestdagen om tot haar opwindendste kerst ooit. Hij is het mooiste cadeau dat ze zich had kunnen wensen. Maar lukt het hem ook zijn gewonde hart voor haar open te stellen? 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN