`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 63 Onverbiddelijke Latin lovers

Topcollectie Nr 63 Onverbiddelijke Latin lovers
Topcollectie Nr 63 Onverbiddelijke Latin lovers
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 63 Onverbiddelijke latin lovers
Trotse mannen, die weten wat ze willen, maar achter die harde buitenkant klopt een vurig hart...

Liefde in Italie - Sara Wood
Verity is in shock wanneer de vader van Lio, het tweejarige neefje voor wie ze zorgt, het kind ineens opeist. Sterker nog, Vittore Mantezzini wil het jongetje direct meenemen naar Italië. Omdat ze Lio niet in de steek wil laten, gaat Verity mee. Maar in Italië blijkt algauw dat Vittore háár ook graag beter wil leren kennen...

Spaanse minnaar - Abby Green
Rowan loopt onverwacht haar man, de nog altijd onweerstaanbare Isandro Salazar, tegen het lijf. Hoewel Isandro haar duidelijk veracht, kan ze hem onmogelijk vertellen waarom ze hem en hun baby vlak na diens geboorte verliet. Toch wil ze er alles aan doen om de band te herstellen. Of is het nu te laat?

Liefde bij vergissing - Diana Hamilton
Cesare Saracino zint op wraak op degene die zijn grootmoeder heeft bestolen. Zonder het te weten dwingt hij niet de dievegge, maar haar tweelingzus, de schuchtere Milly, mee te gaan naar Italië! De laatste wilde alleen maar haar zus beschermen, maar tot haar schrik kan ze de zinderende aantrekkingskracht tussen Cesare en haar niet negeren..

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN