`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 61 Hartstocht & onschuld

Topcollectie Nr 61 Hartstocht & onschuld
Topcollectie Nr 61 Hartstocht & onschuld
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 61 Hartstocht & onschuld 

Ontluikend vertrouwen - Sandra Marton
De familie Baron is een begrip. De paarden van de Espada-ranch genieten wereldfaam, en het landgoed oogst alom bewondering. Dat geld en roem toch niet álle deuren openen, ontdekt Gray Baron wanneer hij op zoek gaat naar de vermeende kleindochter van zijn oom, Jonas. Uiteindelijk vindt hij de aantrekkelijke Dawn in Las vegas. Op de vlucht voor een gewelddadige man en bang om nog iemand te vertrouwen, wil ze niets weten van Gray. Op zijn beurt vertelt Gray liever niet waarom hij naar haar op zoek is. Zullen wantrouwen en geheimen hun wederzijdse aantrekkingskracht in de weg staan?

Voor altijd de baas - Sandra Marton
De onschuldige Emily voelt zich gevleid door de aandacht van haar baas, Jake. Wanneer hij haar leert kussen, heeft ze helemaal geen verweer meer en valt ze als een blok voor hem. Toch is ze op haar hoede. Ze weet immers hoe snel en nonchalant hij zijn affaires doorgaans beëindigt. Of zou zij de uitzondering op de regel kunnen zijn?

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN