`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 60 Sexy tycoons

Topcollectie Nr 60 Sexy tycoons
Topcollectie Nr 60 Sexy tycoons
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 60 Sexy tycoons
Ze zijn rijk, machtig, afstandelijk - en genadeloos aantrekkelijk...

Verstrikt in verlangen - Sarah Morgan 
Miljonair Rafael Cordeiro, die zijn buik vol heeft van alle golddiggers, leidt een teruggetrokken bestaan. Wanneer de beeldschone Sophie hem om een lening komt vragen, wijst hij haar dan ook resoluut af. Gelukkig is hij bestand tegen haar charmes. Maar als hij haar kust, blijkt oprechte hartstocht minder makkelijk te weren...

Onmogelijk verlangen - Penny Jordan
Lizzie krijgt de keus: trouwen of betalen. De steenrijke Ilios Manos eist dat ze haar schuld inlost. Liefst door een huwelijk, want hij heeft een echtgenote nodig. Geld heeft Lizzie niet, dus ze móét wel met hem trouwen. Gelukkig is het een verstandshuwelijk, want... zou ze hem kunnen weerstaan als hij haar probeert te verleiden?

Onstuimig verlangen - Miranda Lee
De meedogenloze Jason Pollack doet er alles aan de mooie Leah toe te voegen aan zijn lijst vijandige overnames. Leah is echter niet onder de indruk. Goed, hij zwemt in het geld en laat haar zeker niet onberoerd - maar hij lijkt te veel op haar ex-geliefde. En in die val trapt ze niet nog een keer!

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN