`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 59 Zwoel & zinderend

Topcollectie Nr 59 Zwoel & zinderend
Topcollectie Nr 59 Zwoel & zinderend
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 59 Zwoel & Zinderend
Zinderend zand, zwoele nachten, vurige blikken... Aan passie geen gebrek, maar ligt er voor Molly, Nell en Becca ook liefde in het verschiet?

Prins Tair Al Sharif kan elke vrouw krijgen die hij hebben wil. Toch ontvoert hij juist grijze muis Molly naar een oase in de woestijn. Hij gelooft dat ze een femme fatale is die het heeft voorzien op zijn getrouwde neef. Molly is woest. Zij, een femme fatale? Voordat ze prins Tair ontmoette, wist ze niet eens wat verlangen was...

Halsoverkop haast Nell zich naar Spanje om haar nichtje uit de handen van een trouwbeluste kerel te redden. Al snel blijkt ze bij de verkeerde man op de stoep te staan. Maar in plaats van haar weg te sturen chanteert Luiz Santoro haar: alleen als ze zich met hem verlooft, helpt hij haar om haar nichtje te vinden!

Becca is zo boos op de man die haar zwangere zusje heeft verlaten, dat ze besluit de voltrekking van zijn societyhuwelijk te verstoren. Alleen wordt ze nauwlettend in de gaten gehouden door de adembenemende Christos, de neef van de bruidegom. Sterker nog, hij is niet van plan haar ooit nog te laten ontsnappen!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN