`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 53 Trots & onweerstaanbaar - Sarah Morgan

Topcollectie Nr 53 Trots & onweerstaanbaar - Sarah Morgan
Topcollectie Nr 53 Trots & onweerstaanbaar - Sarah Morgan
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 53 Trots en onweerstaanbaar - Sarah Morgan 
Een en al temperament, en dat in een adembenemende verpakking - kunnen Kelly, Alexa en Stasia zó'n verleiding weerstaan?

Vier jaar nadat hij Kelly voor het altaar liet staan is Alekos terug. Niet alleen eist hij zijn ring terug, hij wil ook háár terug – in zijn bed. Deze keer zal ze de knappe Griek moeten weerstaan, maar hoe? Ze kan slechts twee dingen bedenken die hem echt afschrikken: het huwelijk en kinderen. Net datgene waar zij van droomt…

Het huwelijk met de sultan van Zangrar is prinses Alexa’s enige hoop op een veilige toekomst, hoewel ze vreest dat haar - valse -imago van rebelsheid hem niet zal bevallen. Wanneer ze haar hart lucht bij Karim, zijn lijfwacht, voelt ze zich voor het eerst beschermd en begrepen. Maar met een lijfwacht kan een prinses niet trouwen.

Na door haar echtgenoot, Rico, te zijn beschuldigd van overspel, ontvlucht Stasia Sicilië. In Engeland wacht ze af wat de trotse - en razendknappe - Siciliaan zal ondernemen. Pas na een jaar zoekt hij haar op, met een verrassend verzoek: omwille van zijn zusje verlangt hij van haar dat ze doet alsof ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn

Voor meer informatie: Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN