`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 51 De prijs van begeerte - 3 auteurs

Topcollectie Nr 51 De prijs van begeerte - 3 auteurs
Topcollectie Nr 51 De prijs van begeerte - 3 auteurs
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 51 De prijs van begeerte 
Diepgevoelde hartstocht die de zinnen betovert en het hart in vuur en vlam zet….. Wie wil dat nu niet? Of kent dit hevige verlangen ook een keerzijde? 

Spaanse begeerte - Helen Bianchin
Shannay is haar zogenaamde sprookjeshuwelijk met de sexy miljonair Marcello beu, en ze vlucht naar Australië. Wanneer hij haar vier jaar later vindt en ontdekt dat hij een dochter heeft, eist hij dat beiden bij hem komen wonen en dat Shannay haar rol van echtenote weer op zich neemt. In alle opzichten - dus ook tussen de lakens…

Herinnering aan hartstocht - Michelle Reid
Samantha is na een ongeluk al een jaar haar geheugen kwijt. Met de komst van de donkere, imponerende André verwacht ze dat er snel opheldering zal komen. Toch roept het ook vragen op. Hij beweert haar echtgenoot te zijn – haar lichaam herkent hem zelfs - maar waarom heeft hij dan zo lang gewacht om haar op te zoeken?

Geheime begeerte- Miranda Lee
Overtuigd vrijgezel Luke ontfermt zich met tegenzin over de dochter van een oude vriend. Hij voelt er weinig voor om de mooie erfgename die al jaren verliefd op hem is, te beschermen tegen mannen met kwalijke bedoelingen. Zelf is hij immers geen haar beter, aangezien Sarah een vlammende begeerte in hem oproept.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN