`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 49 Affaire met de biljonair

Topcollectie Nr 49 Affaire met de biljonair
Topcollectie Nr 49 Affaire met de biljonair
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 49 Affaire met de biljonair
Deze steenrijke mannen weten precies wat ze waard zijn. Maar weten zij ook echte liefde op waarde te schatten?

Nooit vergeven  - Lynne Graham
De vurige Valente duikt, vijf jaar nadat Caroline hem voor het altaar liet staan, ineens weer op. Om datgene op te eisen waarop hij recht denkt te hebben: één nacht met haar. Anders zal hij haar familie te gronde richten. Caroline heeft geen keus, maar hoe zal hij reageren als hij haar geheim ontdekt? 

Een gewaagde kans - Anne Mcallister
Martha treft in het familiehuis op Santorini onverwacht een adembenemende, maar ook wildvreemde man aan. Deze Theo beweert zelfs de nieuwe eigenaar te zijn! Zo makkelijk laat Martha zich haar ouderlijk huis echter niet afpakken. En dus sluiten ze een overeenkomst…

Web van begeerte - Cathy Williams
Melissa kan de kille zakenman Elliot, die haar sommeert zijn dochter te trainen, wel schieten. Maar omwille van het meisje, dat haar vader nog maar pas kent en haar moeder is verloren, neemt ze de baan aan. Alleen heeft ze buiten Elliots aantrekkingskracht – en zijn verloofde! – gerekend.

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN