`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 41 Exotische verleiding

Topcollectie Nr 41 Exotische verleiding
Topcollectie Nr 41 Exotische verleiding
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 39 Exotische verleiding 
Wuivende palmen, een helblauwe lucht, cocktails aan het water. Hoe kunnen Penny, Alex en Lissa zich in deze sferen nu niet laten verleiden?

Onder de stralende zon  - Kathryn Ross
Penny wil alles doen om haar vader van de financiële ondergang te redden, zelfs heulen met de vijand: de aantrekkelijke Juan Darien. Ze gaat aan de slag als zijn secretaresse, en om niet onder zijn bekoring te raken, wil ze werk en privé strikt gescheiden houden. Daar denkt Juan héél anders over…

Een verleidelijke cocktail - Lindsay Armstrong
Alex gelooft haar oren niet wanneer multimiljonair Max Goodwin eist dat ze haar uiterlijk drastisch verandert. Maar ja, hij belooft haar wel een droombaan op een tropisch eiland. Dan wordt ze ook nog smoorverliefd op haar nieuwe baas. Op zo’n arrogante man kan ze toch niet vallen? Hoewel…

Misleiding en verleiding  - Julia James
Lissa gaat op een eiland in de Middellandse Zee in een casino werken om haar zus te helpen. De baan staat haar niet aan, het verplichte flirten met de rijke clientèle nog minder. Ze zorgt dus dat het bij flirten blijft, al neemt één man, de knappe Xavier Lauran, daar geen genoegen mee.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN