`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 38 Zomerse affaire met de Griek

Topcollectie Nr 38 Zomerse affaire met de Griek
Topcollectie Nr 38 Zomerse affaire met de Griek
4.00
InStock
Voorraad: 1
Harlequin topcollectie 38 Zomerse affaire met de Griek 
Een stralende zon, helblauwe luchten, de geur van wilde tijm - en een gebronsde man aan je zijde. Kan de liefde echt zo eenvoudig zijn?

Griekse misleiding - Jacqueline Baird
Helen trouwt omwille van het jongetje dat ze onder haar hoede heeft met de schatrijke Leon Aristides. Hoewel het een zakelijke deal is, laat ze zich toch verleiden door de knappe Griek. Langzaam maar zeker begint ze te dromen van een echt huwelijk. Tot een ongenode gast haar prille geluk komt verstoren…

Donker en gevaarlijk - Trish Morey 
Alexandra droomt nog altijd van de zwoele nachten die ze met Leonidas Santos op Kreta beleefde. Dan blijkt opeens dat hij haar nieuwe baas is. En al is haar vakantiegeliefde veranderd in een keiharde tycoon, de aantrekkingskracht is direct terug. Alleen, hoe zal hij op haar geheim reageren?

Grieks avontuur - Kathryn Ross
Katie zwicht voor de charmes van Alexi Demetri, ook al weet ze dat hij haar alleen een korte affaire kan bieden. Zodra ze zwanger blijkt te zijn, eist hij echter dat ze met hem trouwt en parkeert hij haar in zijn villa op een Grieks eiland! Ze zal tot het uiterste moeten gaan om zijn hart te bereiken... 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN