`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 34 Onverbiddelijke minnaars

Topcollectie Nr 34 Onverbiddelijke minnaars
Topcollectie Nr 34 Onverbiddelijke minnaars
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Soms is hartstocht onverbiddelijk en kun je niet anders dan gehoorzamen… 

Wanhoop der liefde van Sharon Kendrick
Het huwelijk tussen Emma en Vincenzo strandt als blijkt dat Emma geen kinderen kan krijgen. Ontgoocheld keert ze terug naar Engeland, waar ze ontdekt dat ze tóch zwanger is. Noodgedwongen vraagt ze Vincenzo om financiële hulp. Die geeft hij ook, op één voorwaarde: Emma moet terugkeren naar Sicilië… en in zijn bed…

Onschuldig en uitdagend van Lucy Monroe
Lina valt als een blok voor Sebastian. Met haar fluweelzachte oogopslag, haar ravenzwarte haar en prachtige figuur daagt ze hem voortdurend uit. Met succes! Maar dan onthult hij dat hij in dienst is van haar vader, de koning van Marwan, en wel om mannen uit haar buurt te houden tot ze is uitgehuwelijkt!

Overgeleverd aan hartstocht van Jacqueline Baird
Sara is geschokt door het onverwachte weerzien met Guido, die ze tien jaar geleden heeft verlaten. Zijn jongensachtige charme heeft plaatsgemaakt voor een gevaarlijke viriliteit die ze bijna niet kan weerstaan. Maar ze weet: als ze voor zijn verleidingskunsten valt, zal ze volledig aan hem overgeleverd zijn.

Deze drie heerlijke verhalen zijn eerder verschenen in de reeks Bouquet.
Voor meer informatie: Zie foto 2


LET OP DIT BOEK KAN NIET DOOR DE BRIEVENBUS. MOCHT U HET BOEK OPENGESLAGEN VERZONDEN WILLEN HEBBEN, GEEF DAT DAN A.U.B. IN HET OPMERKINGSVELD AAN. ( VERZENDKOSTEN WORDEN DAN ACHTERAF VOOR U AANGEPAST)
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN