`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 30 Opwindende nacht met de miljonair

Topcollectie Nr 30 Opwindende nacht met de miljonair
Topcollectie Nr 30 Opwindende nacht met de miljonair
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 30 Opwindende nacht met de miljonair 
Al eeuwenlang worden rijke mannen geplaagd door dezelfde vraag: is de vrouw in zijn armen voor hém gevallen of voor zijn miljoenen?

In Nooit vergeten hartstocht van Miranda Lee heeft een bruiloft voor weddingplanner Fiona geen geheimen meer. Toch schrikt ze wanneer de steenrijke Katherine Forsythe haar inhuurt om de trouwerij van haar zoon, Philip, te organiseren. Hij was namelijk Fiona’s eerste liefde - en ooit was zíj zijn vrouw…

In Vuurwerk in Rome van Sharon Kendrick wordt Aisling op een feestje volkomen onverwacht verleid door Gianluca Palladio, de stugge zakenman op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Hun vurige nacht blijft niet zonder gevolgen, maar hoe zal Gianluca, die om goede redenen geen kinderen wil, op dit nieuws reageren? 

In Eén heerlijke nacht van Carole Mortimer maakt de knappe kunstverzamelaar Nick Cavendish Hebe duidelijk dat het bij één passievolle nacht zal blijven. Tot haar verbijstering behandelt hij haar na een lange zakenreis zelfs met de grootste minachting. Dan confronteert hij haar met een uiterst wellustig schilderij van… háár! 

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN