`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 26 Schandelijke affaire

Topcollectie Nr 26 Schandelijke affaire
Topcollectie Nr 26 Schandelijke affaire
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Verblind, verleid, verstrikt… Hoeveel kan een vrouwenhart verdragen? Shaan, Natalie en Kathleen staan voor een onmogelijke keuze: hun verlangen vergeten of de schande het hoofd bieden… 

In Gechanteerde bruid gaat Shaans verloofde, Piers, er vlak voor de huwelijksvoltrekking vandoor. Nog voor ze van ellende kan instorten, staat diens halfbroer Rafe al voor haar klaar. Met de mededeling dat hij Piers heeft overgehaald haar in de steek te laten - voor háár bestwil - én de eis dat ze met hem trouwt om haar gezicht te redden! 

In Onder de Italiaanse hemel is de gevaarlijke en adembenemend mooie Demetrio Bertoluzzi, nazaat van een beruchte maffiafamilie, bepaald geen geschikt gezelschap voor de onschuldige Natalie. Toch laat ze zich door hem verleiden, en vele zwoele nachten volgen. Maar wat verbergt Demetrio? Is hij wel wie hij voorgeeft te zijn?

In Zijn aanstaande minnares heeft de schatrijke Matt Devlin de vrouwen voor het uitzoeken. Tot zijn moeder, die hem het liefst snel ziet trouwen, de knappe fysiotherapeute Kathleen voor hem inhuurt. Hoewel hij zijn moeders plannetje doorziet, is hij zeer van Kat gecharmeerd. Dan ontdekt hij haar schokkende geheim...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN