`
romannetjeshoekje

Topcollectie Nr 21 Heersers van de woestijn - Sharon Kendrick

Topcollectie Nr 21 Heersers van de woestijn - Sharon Kendrick
Topcollectie Nr 21 Heersers van de woestijn - Sharon Kendrick
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Topcollectie Nr 21 Heersers van de woestijn - Sharon Kendrick
Drie zonen van de sjeik, drie machtige heersers. Maar zijn ze machtig genoeg om de vrouw van hun leven te veroveren?

Laura walst het kantoor van Xavier binnen met de mededeling dat hij direct mee moet naar het verre Kharastan. Maar Xavier neemt geen bevelen aan van vrouwen. Schoonheden als Laura horen zich smachtend aan zijn voeten te werpen! Dat zij dit niet doet, wakkert zijn begeerte danig aan, en hij neemt zich voor haar tot de zijne te maken...

Ook al zijn ze al vier jaar uit elkaar, Giovanni vindt dat hij nog steeds rechten heeft op de mooie Alexa. Wanneer hij ontdekt dat zijn vader een machtige sjeik is, eist hij dat ze meegaat naar Kharastan. Daar zal ze hem niet alleen overdag vergezellen, meldt hij haar onomwonden, maar vooral de nachten in de woestijn met hem delen...

Nu Malik zelf sjeik is, moet hij zich richten op regeringszaken, en daarbij kan hij geen afleiding gebruiken. Zodra Sorrel, zijn blonde Engelse assistente, terug wil naar Engeland om op eigen benen te staan, en misschien zelfs een minnaar te zoeken, schiet hij echter overeind. Die lessen in liefde zal híj haar geven, en niemand anders!

Voor meer informatie: Zie foto 2

LET OP DIT BOEK KAN NIET DOOR DE BRIEVENBUS. MOCHT U HET BOEK OPENGESLAGEN VERZONDEN WILLEN HEBBEN, GEEF DAT DAN A.U.B. IN HET OPMERKINGSVELD AAN. ( VERZENDKOSTEN WORDEN DAN ACHTERAF VOOR U AANGEPAST)
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN