`
romannetjeshoekje

Prelude duet Nr 8 Een schim achterna & De dag breekt aan

Prelude duet Nr 8 Een schim achterna & De dag breekt aan
Prelude duet Nr 8 Een schim achterna & De dag breekt aan
2.00
InStock
Voorraad: 1
Prelude duet Nr 8

Een schim achterna - Debra Salonen (Sentinel Pass)
Wanneer Eli Robideaux - Chars geheime liefde uit haar schooltijd - in de war en verwilderd in haar winkel verschijnt, legt hij uit bezig te zijn met een traditioneel indiaanse spirituele zoektocht. Hij hoopt een nieuwe balans te vinden na de vervelende scheiding die het gevolg was van zijn ontdekking dat hij niet de biologische vader van zijn oudste kind was. Char besluit hem te helpen met wat geld en een lift, en onderweg doet Eli nogmaals een ontdekking: dat hij wél de vader is van het kind dat Char zestien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Het leidt er uiteindelijk toe dat ze samen op zoek gaan naar de zoon die ze geen van beiden kennen. En veel meer vinden dan ze ooit hadden verwacht... 

De dag breekt aan - Jeannie Watt
Wat doe je wanneer je ontdekt dat alles waarvan je ooit hebt gedroomd juist datgene is wat je hebt achtergelaten? Nu Kade Dannings rodeocarrière ten einde is en hij door drankmisbruik een vervolgcarrière in de reclame voor zichzelf onmogelijk heeft gemaakt, heeft hij geen andere keus dan terug te keren naar huis. Naar de verlaten ranch van zijn vader, met de slechte herinneringen uit zijn jeugd. Maar ook naar Libby. Zijn leven lang heeft hij van haar gehouden, en hij zou er alles voor overhebben om zijn fouten jegens haar ongedaan te kunnen maken. Haar overtuigen dat ze hem moet vergeven blijkt echter moeilijker dan een kampioenstitel behalen.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN