`
romannetjeshoekje

Prelude duet Nr 7 Zoals zij schijnt & Na de ontmaskering

Prelude duet Nr 7 Zoals zij schijnt & Na de ontmaskering
Prelude duet Nr 7 Zoals zij schijnt & Na de ontmaskering
3.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Prelude duet Nr 7
Zoals zij schijnt - Debra Salonen
Alleen in een film zou iemand als Mac McGannon iets kunnen krijgen met iemand als Morgana Carlyle. Hij is immers maar een arme mijnwerker en een alleenstaand vader, terwijl zij een beroemd actrice is, slechts tijdelijk in Sentinel Pass. Een onmogelijke combinatie dus, ondanks de vonk die bij de eerste ontmoeting onmiskenbaar overspringt. De kleine Megan, Macs dochtertje van bijna vijf, denkt daar heel anders over. Deze mevrouw, zo mooi als een prinses, ziet zij wel zitten als nieuwe moeder. Haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk, dat ook Macs fantasie begint te werken. Tot hij erachter komt dat Morgana heel iemand anders is dan ze beweert te zijn. 

Na de ontmaskering - Ellen Hartman
Hoewel Olivia’s vader sinds haar geboorte nooit meer iets van zich heeft laten horen, heeft haar moeder, Hailey Maddox, er altijd voor gezorgd dat het haar dochter aan niets ontbrak. Vijftien jaar lang is er geen vuiltje aan de lucht, totdat Haileys jeugdliefde, JT McNulty, ineens opduikt. Vanaf dat moment begint het perfecte leventje dat Hailey zo zorgvuldig heeft opgebouwd behoorlijke barsten te vertonen. Al snel wordt duidelijk dat Hailey niet alleen Olivia heel wat heeft uit te leggen, maar dat ze ook JT het een en ander verschuldigd is. En om hun liefde en vertrouwen terug te winnen, moet ze juist dátgene doen wat ze altijd heeft willen voorkomen.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN