`
romannetjeshoekje

Over Romannetjeshoekje

Over Romannetjeshoekje.nl

Waar staat romannetjeshoekje voor?
Romannetjeshoekje heeft een mooi en groot assortiment van Harlequin romannetjes. Als je (net als ik) gek bent op romantiek en lezen dan zijn de romannetjes die wij aanbieden echt iets voor jouw. Elke bestelling wordt veel met zorg en plezier ingepakt en telkens weer op een andere manier.

Wie is het gezicht achter Romannetjeshoekje?
Romannetjeshoekje wordt gerund door Tamara, 36 jaar en moeder van 2 kinderen. Naast het werken aan Romannetjeshoekje werk ik nog 4 dagen buitenshuis. Ik ben zelf gek op lezen (ja, de romannetjes van Harlequin;.) en de webshop Romannetjeshoekje is ontstaan uit mijn liefde voor lezen.
Af en toe een druk bestaan maar het zoeken naar mooie tweedehands romannetjes, het op een leuke en mooie manier inpakken van bestellingen en het krijgen van lieve reacties van tevreden klanten geeft mij ook veel nieuwe energie!  

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en een kijkje achter de schermen? Volg Romannetjeshoekje dan op facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Veel winkel en leesplezier!
Lieve groet
Tamara 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN