`
romannetjeshoekje

Intiem Nr 2221 Kus van een ster - Sherryl Woods

Intiem Nr 2221 Kus van een ster - Sherryl Woods
Intiem Nr 2221 Kus van een ster - Sherryl Woods
2.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin intiem Nr 2221 Kus van een ster - Sherryl Woods
Deel 5 van de miniserie Calamity Janes

Mannen, pas maar op... Want hier komen de Calamity Janes! 

Beeldschoon, rijk, door velen aanbeden... Lauren Winters is het allemaal. Toch is ze niet tevreden met haar flitsende filmsterrenleven. Wat ze écht belangrijk vindt, zijn haar familie en haar vriendinnen, de Calamity Janes. En dus neemt ze een drastisch besluit: ze keert terug naar Winding River om paardentrainer te worden. Tot haar opluchting herkent haar nieuwe baas, de sexy cowboy Wade Owens, haar totaal niet. Als ze elkaar kussen, is ze in de wolken. Eindelijk eens een man die alleen háár wil, en niet haar geld! Maar wat als hij ontdekt wie ze werkelijk is?

Wade Owens heeft een hekel aan rijke mensen; die denken dat ze zich alles kunnen veroorloven en laten anderen de puinhoop opruimen. Gelukkig maar dat de nieuwe paardentrainster op de ranch, Lauren, overduidelijk niet in die categorie valt - want hij vindt haar heel aantrekkelijk! Alleen... waarom heeft hij steeds het gevoel dat hij haar niet helemaal kent?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Blijf op de hoogte!
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN