`
romannetjeshoekje

Intiem Nr 2218 Kus me - Susan Mallery

Intiem Nr 2218 Kus me - Susan Mallery
Intiem Nr 2218 Kus me - Susan Mallery
2.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin intiem Nr 2218 Kus me - Susan Mallery
Deel 17 van de serie Fool's Gold

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Eigenlijk deed Phoebe Kitzke niet meer aan gunsten - niet sinds ze dankzij haar goede bedoelingen haar baan in LA kwijtraakte - maar ze kan haar beste vriendin, Maya, toch moeilijk iets weigeren? En dus reist ze naar Fool's Gold om te gaan helpen op Maya's familieranch. Eenmaal daar wordt ze niet bepaald gastvrij ontvangen door cowboy Zane Nicholson. Phoebe snapt er niets van; wat is zijn probleem? Behalve dan dat hij onmogelijk sexy is...

Zane is nog steeds chagrijnig omdat zijn broertje achter zijn rug om kaartjes heeft verkocht voor het veedrijven op zijn ranch. Als hij ergens niet op zit te wachten, is dat zijn terrein wordt overspoeld door toeristen... En dan heeft zijn stiefzus, Maya, ook nog een of ander stadsmeisje geregeld om hem te helpen. Al weet de lieve en sprankelende Phoebe al snel een gevoelige snaar bij hem te raken!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN