`
romannetjeshoekje

Intiem Nr 2182 Alles wat hij wil - Shannon Stacey

Intiem Nr 2182 Alles wat hij wil - Shannon Stacey
Intiem Nr 2182 Alles wat hij wil - Shannon Stacey
1.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Deel 4 van de miniserie De Kowalski's 
Haar motto: mannen zijn een luxeartikel, geen noodzaak. Maar dan ontmoet ze hém...

Het is vastentijd voor Paige. Voor haar geen mannen meer op het menu! Maar wanneer Mitch Kowalski - lang, donker, knap - haar eetcafé binnen komt lopen, begint haar voornemen aardig te wankelen. En als vervolgens duidelijk wordt dat hij haar óók heel aantrekkelijk vindt, geeft ze toe aan de verleiding. Wat kan het immers voor kwaad? Hij is over een aantal weken toch weer vertrokken...

Best leuk hoor, dat vrouwen bij bosjes voor hem vallen, maar af en toe wil Mitch ook nog wel zijn best doen voor een vrouw. Voor Paige Sullivan, bijvoorbeeld. Zij beweert dat ze geen man nodig heeft in haar leven? Nou, dan kent ze hem nog niet! Met haar zou hij zich best een aantal weken willen amuseren, en dat stelt hij dan ook voor. En, inderdaad, hun sexy affaire blijkt helemaal aan zijn wensen te voldoen. Sterker nog, na een paar weken wil hij eigenlijk helemaal niet meer weg!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN