`
romannetjeshoekje

Intiem Nr 2169 Ryan - Sherryl Woods

Intiem Nr 2169 Ryan - Sherryl Woods
Intiem Nr 2169 Ryan - Sherryl Woods
2.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin intiem Nr. 2169 Ryan - Sherryl Woods
Deel 1 van de miniserie De Devaneys

Vijf broers, uiteengedreven in hun jeugd, maar weer bij elkaar gebracht door de liefde...

Met zijn heldere blauwe ogen en zwarte haar is Ryan Devaney de Ierse droom van veel vrouwen. Toch zit hij absoluut niet te wachten op een vrouw die zijn rustige leventje komt verstoren. Van emoties komt immers de grootste ellende, dat heeft hij als klein jongetje aan den lijve ondervonden. Maar dan stapt er op een dag een roodharige engel met autopech zijn pub binnen... Dat Maggie O'Brien niet alleen beeldschoon is maar ook koppig en vasthoudend, bevalt Ryan helemaal niets. Waarom heeft deze wervelwind zo duidelijk haar zinnen op hem gezet? En haar familie is al niet veel beter; het kost hem de grootste moeite om van de drukke, gezellige O'Briens af te komen. Maar langzaamaan voelt hij zijn verzet afbrokkelen. Is er dan toch een lang-en-gelukkig voor hem weggelegd?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Lilian Koelman  - Intiem 2169
05-05-2019 15:29:38
Hoi! Als je Intiem 2169 "Ryan" van Sherryl Woods weer binnen krijgt, wil je mij dan een berichtje sturen?! Alvast bedankt, Lilian
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN