`
romannetjeshoekje

Intiem Nr 2104 Affaire met de baas - Emily Mckay

Intiem Nr 2104 Affaire met de baas - Emily Mckay
Intiem Nr 2104 Affaire met de baas - Emily Mckay
1.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Intiem 2104 Affaire met de baas - Emily Mckay
Deel 2 van de miniserie Het Cain Imperium

Op zijn sterfbed ontvangt de genadeloze tycoon Hollister Cain een brief van een anonieme vrouw, waarin staat dat hij een onwettige dochter heeft – die hij nooit zal leren kennen. Strijdbaar als nooit tevoren is hij niet van plan zich hier zomaar bij neer te leggen. Hij draagt zijn zoons, Dalton en Griffin, op de onbekende erfgename op te sporen, met zijn imperium, Cain Enterprises, als beloning.

Wat? Griffin Cain kan zijn oren niet geloven. Geeft zijn broer, Dalton, zijn functie als directeur van Cain Enterprises op en draagt hij het stokje over aan hém? Maar iedereen weet toch dat hij die ambitie helemaal niet heeft? Gelukkig kan hij rekenen op de kennis en ervaring van Sydney, Daltons secretaresse. Zij is volledig bekend met de ins and outs van het bedrijf - en toevallig ook met zijn prestaties erbuiten, aangezien ze al een paar maanden een geheime affaire hebben.

Sydney is met stomheid geslagen. Griffin mag dan ontzettend aantrekkelijk zijn en bijzonder fijn gezelschap tussen de lakens, voor de functie van directeur van een miljardenbedrijf is hij niet bepaald in de wieg gelegd. Toch is ze wel bereid hem te helpen, mits het afgelopen is met hun verhouding. Want slapen met de baas, dat kan echt niet!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN