`
romannetjeshoekje

- Inkoop boeken

Voor de bezoekers van Romannetjeshoekje ben ik voortdurend op zoek naar boekjes, dit is wel afhankelijk van de huidige voorraad. Zowel oude als nieuwe boekjes zijn welkom.
Heb je een partij met boekjes die je kwijt wilt en waarvan je denkt dat het voor Romannetjeshoekje interessant kan zijn, neem contact met mij op via info@romannetjeshoekje.nl.

Wat zoeken we momenteel:
- Nora Roberts ( grote aantallen)
- Intiem romans (1600 -1700 serie)

HOE WERKT HET?
Je kunt het beste titels(bijvoorbeeld Bouquet, Intiem Sexy enz.), aantal en staat van de boekjes vermelden in je email. Vervolgens neem ik contact met je op. Indien je de boekjes aan Romannetjehoekje wilt verkopen betaal ik contant bij aflevering/ophalen. De boeken moeten netjes zijn, dus geen losse pagina's, vlekken, scheurtjes, geen vocht of waterschade en ze moeten uit een rookvrije omgeving komen.

WAT BETALEN VOOR UW BOEKEN?
Als je zelf al een prijs in gedachten hebt is het goed om dat direct aan te geven. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wanneer je naar de verkoopprijzen in mijn winkeltje kijkt,  zul je begrijpen dat jouw verwachtingen over wat ik voor de boekjes betaal niet te hoog mogen zijn.

WELKE INFORMATIE HEBBEN WIJ NODIG?
- Het aantal boeken ( bij voorkeur vanaf een aantal van ongeveer 40 st)
- Welke reeks (bouquet, thriller, Intiem...enz.)
- De kwaliteit van de boeken (nieuwstaat, goed maar met gebruikssporen, enz.)
- De prijs die je in gedachten hebt
- Jouw woonplaats ( plaats waar de boeken moeten worden opgehaald)

Liefs,
Tamara 
Blijf op de hoogte!


*Inschrijven is maar één keer mogelijk .
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN