`
romannetjeshoekje

IBS historische roman Nr 133 De graaf van Monleigh - Elaine Coffmann

IBS historische roman Nr 133 De graaf van Monleigh - Elaine Coffmann
IBS historische roman Nr 133 De graaf van Monleigh - Elaine Coffmann
2.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
IBS historische roman Nr 133  De graaf van Monleigh - Elaine Coffman

Wanneer Tavish Graham op het strand het praktisch naakte lichaam van Sophie d'Alembert aantreft, denkt hij dat ze dood is. Sophie blijkt echter springlevend - en veel meer vrouw dan hij aankan - zodat hij zich gedwongen ziet haar achter te laten bij zijn broer James, graaf van Monleigh.

De mooie française Sophie is niet van zins een Schotse graaf te vertrouwen. Ze houdt dan ook angstvallig verborgen dat ze de kleindochter is van Lodewijk XIV en dat ze gevlucht is voor een gearrangeerd huwelijk met de gehate Engelse hertog van Rockingham.

De hevige aantrekkingskracht die tussen hen ontstaat, doet haar echter beseffen dat ze haar geheimen zal moeten prijsgeven, wil ze ook zijn hart veroveren. Maar zover komt het niet; voor ze dat kan doen, ontdekt James haar banden met het Franse koningshuis. En nu is het nog maar de vraag of hij zowel de Engelsen als de Fransen zal willen trotseren om haar te redden...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN