`
romannetjeshoekje

HQ topauteurs Geschaakt door de sjeik - 3 auteurs

HQ topauteurs Geschaakt door de sjeik - 3 auteurs
HQ topauteurs Geschaakt door de sjeik - 3 auteurs
2.50
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
HQ topauteurs Geschaakt door de sjeik 
Voor een echte sjeik, hoe rijk of machtig hij ook is, komen eer en trots op de eerste plaats. Maar achter die trots kan zinderende passie smeulen of een diepgevoeld verdriet, zoals Catherine, Leonora en Lucy ondervinden...

Dromen van de sjeik  - Lucy Monroe
De verlegen Catherine kan nauwelijks geloven dat ze niet slaapt wanneer de rijzige Hakim haar tot zijn bruid kiest. Tot ze ontdekt dat hun huwelijk een bezegeling van een eerder gesloten overeenkomst is. Spat haar droom van liefde nu alsnog uiteen?

Sjeik als bruidegom - Sophie Weston
Leonora heeft net een bittere pil moeten slikken, wanneer ze met Amer op een liefdadigheidsbijeenkomst iets te diep in het glaasje kijkt en hem een uitdagend voorstel doet. Dat hij haar kost wat kost aan haar woord blijkt te willen houden, had ze nooit verwacht!

Sterren boven de woestijn - Lize Fielding
Het duizelt Lucy als ze na een crash met haar jeep door sjeik Hanif wordt gered. In zijn paleis omringt hij haar met luxe en liefderijke zorg. Een tederheid die hij niet voor zijn moederloze dochtertje lijkt te bezitten. Is hij net als zij zo diep gekwetst in het verleden?

Voor meer informatie: zie foto 2
 

Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN