`
romannetjeshoekje

Harlequin Lentespecial Nr 116 - 3 verhalen

Harlequin Lentespecial Nr 116 - 3 verhalen
Harlequin Lentespecial Nr 116 - 3 verhalen
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Harlequin lentspecial  116

Kus van de sjeik - Liz Fielding

Sjeik Fayad al Khalifa aarzelt geen seconde als een mooie Engelse per ongeluk zijn lang verloren erfstuk vindt, onder een vloerplaat. Hij zal de nietsvermoedende Violet Hamilton beschermen tegen de vijanden die al op de loer liggen. Zelfs al moet hij haar daarvoor meenemen naar zijn woestijnrijk - en met haar trouwen!

Kleine stapjes - Anna DeStefano
Lily Brooks kan en wil niet geloven dat ze geen kinderen zal krijgen. Met veel liefde en geduld zet haar echtgenoot, Tyler, alles op alles om haar te laten zien dat er méér manieren bestaan om moeder te zijn. Krijgt ze dan toch het gezinnetje waar ze zo naar verlangt?

Belofte van liefde - Rebecca Winters
Andrea Danbury dacht dat ze het verleden achter zich had gelaten, maar nu is de waarheid toch boven water gekomen. Wanneer ze daardoor haar dochter dreigt te verliezen, grijpt Max de Roussillac in. Want hij kan niet toestaan dat de vrouw van wie hij al jaren heimelijk houdt, gekwetst wordt...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN