`
romannetjeshoekje

Candlelight HR Nr 529 Rozen in de regen - Annette Blair

Candlelight HR Nr 529 Rozen in de regen - Annette Blair
Candlelight HR Nr 529 Rozen in de regen - Annette Blair
1.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Candlelight historische roman Nr 529 Rozen in de regen - Annette Bair

Chastity Somers was nog maar net getrouwd toen haar echtgenoot door een ongeluk om het leven kwam. Ze was vastbesloten aanspraak te maken op de erfenis van haar bruidegom, al was het alleen maar om voor zijn zielige, ouderloze neefjes en nichtje te kunnen zorgen. Ze bevrijdde de kinderen uit het armenhuis en begon aan de tocht naar Sunnyledge. Als zich binnen drie maanden geen andere erfgenaam meldde, zou het landgoed aan haar worden toegewezen en mocht ze er een kindertehuis van maken, vooropgesteld dat haar gedrag onberispelijk was.
De komst van Reed Gilbride gooide echter roet in het eten. Hij geloofde dat hij de verdwenen St. Yves was en dus de erfgenaam van landgoed Sunnyledge. De ongelooflijk knappe militair had de macht om een einde aan haar dromen te maken. Zette ze de toekomst van de kinderen op het spel als ze zich door hem liet verleiden, of was Reed Gilbride de sleutel tot haar eigen geluk?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN