`
romannetjeshoekje

Bouquet tweeluik 2 sexy Miljardairs - Bella Frances

Bouquet tweeluik 2 sexy Miljardairs - Bella Frances
Bouquet tweeluik 2 sexy Miljardairs - Bella Frances
Bouquet tweeluik 2 sexy Miljardairs - Bella Frances
4.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet tweeluik 2 sexy miljardairs - Bella Frances
Twee sexy miljardairs hebben alles in hun macht - behalve hun hart...

Bouquet 3913 Verwarrend verlangen (Deel 1)
Op een dag wordt Lucie Bond door Dante Hermida uit de Caraïbische zee gevist, omdat hij denkt dat ze aan het verdrinken is. Voor ze het goed en wel doorheeft, ligt ze in de armen van de beruchtste playboy van Argentinië. En dat terwijl ze normaal gesproken een man niet eens bij haar in de buurt laat komen! 

Voor Dante is er geen twijfel mogelijk: hij zal de mooie Lucie in zijn bed lokken. Wanneer hij echter ontdekt hoe onschuldig ze is, begint hij tóch te twijfelen. Zijn verlangen naar haar is haast ondraaglijk, maar als hij toegeeft aan zijn begeerte, zal hij onherroepelijk Lucies hart breken...

Bouquet 3924 Onstuimige begeerte ( deel 2)
Op een dag rent Stacey Jackson in blinde haast onder een auto. Het blijkt tot haar grote schrik de auto van Marco Borsatto te zijn, de man op wie ze ooit smoorverliefd was. Hoewel ze liever niets meer met hem te maken wil hebben, moet ze nu toestaan dat hij haar overeind helpt, in zijn armen neemt en naar zijn limousine draagt. Meteen wordt ze overmand door heftige gevoelens. Maar ze mag absoluut niet wéér voor hem vallen!

Net nu Marco op het punt staat de deal te sluiten waarmee hij zijn familie kan wreken, verschijnt Stacey weer in zijn leven. Ooit verraadde ze hem, dus hij zou eigenlijk meteen weg moeten rijden. Maar ja, hij kan haar hier niet gewond achterlaten. Stacey is mooier dan ooit, ziet hij als hij haar optilt. Wie weet krijgt zijn wraak wel een heel opwindend tintje...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN