`
romannetjeshoekje

Bouquet Nr 3704 Onbezonnen nacht & Lome kussen

Bouquet Nr 3704 Onbezonnen nacht & Lome kussen
Bouquet Nr 3704 Onbezonnen nacht & Lome kussen
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet Nr 3704 
Wie zonder zonde is...
Onbezonnen nacht - Cathy Williams (Kort verhaal)
Elly heeft de man met wie ze in Las Vegas een onenightstand had, nooit meer gezien. Toch wordt ze nog elke dag aan hem herinnerd... 
Leo Silva begrijpt nog steeds niet dat hij na die wilde nacht de volgende ochtend in Vegas style getrouwd is. Hij moet zijn spoorloos verdwenen echtgenote opsporen en dat huwelijk ongedaan maken! Als hij Elly eindelijk vindt, wacht hem een verrassing!

Lome kussen - Cathy Williams (Deel 1 van de miniserie Zondig en sexy)
Alice vindt haar nieuwe baas, Gabriel Cabrera, verschrikkelijk. Hij is dan wel knap en succesvol, maar hij behandelt zijn PA ronduit slecht. Denkt hij nou echt dat ze zeven dagen per week voor hem klaarstaat? Echt niet! En ze is evenmin van plan te vallen voor zijn legendarische charme... 
Gabriel kan het niet uitstaan dat zijn PA totaal ongevoelig voor hem lijkt te zijn. Moet hij nu opeens moeite doen om een vrouw te veroveren? Dat is hij totaal niet gewend! Wat zou er gebeuren als hij Alice meeneemt op zakenreis naar Parijs?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN