`
romannetjeshoekje

Bouquet favorieten Nr 322 - 3 verhalen van Sandra Marton

Bouquet favorieten Nr 322 - 3 verhalen van Sandra Marton
Bouquet favorieten Nr 322 - 3 verhalen van Sandra Marton
3.00
InStock
Voorraad: 1
Bruiloft tegen wil en dank- Sandra Marton
Vrijdag om twaalf uur is de bruiloft.' Devon weet niet wat ze hoort wanneer Ryan haar dat meedeelt. Hoe komt hij erbij? Ze wil helemaal niet met hem trouwen! En hij niet met haar, weet ze. Hij voldoet slechts aan de wensen van zijn oude, zieke grootvader. Ryan is echter vastbesloten...

Smaragdgroene ogen - Sandra Marton
Bij toeval komen Slade en Brionny samen in een levensbedreigende situatie terecht. In de jungle, waar Brionny een oeroude smaragd heeft opgespoord, moeten ze vluchten. Tijdens hun tocht vliegen de vonken tussen hen over en weer, maar Brionny twijfelt. Is het Slade om haar te doen of om de smaragd?

Opnieuw in de wolken - Sandra Marton
Vlak voordat Joanna een auto-ongeluk kreeg, wilde ze weg bij David. Nu weet ze niet eens meer dat hij haar man is! Na het ongeluk lijkt ze weer op het meisje voor wie hij ooit viel, vindt David, en voor de tweede keer wordt hij verliefd op haar. Maar wat moet hij doen als ze haar geheugen terugkrijgt?

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN