`
romannetjeshoekje

Bouquet Favorieten Nr 131 3 verhalen - Shannon Waverly

Bouquet Favorieten Nr 131 3 verhalen - Shannon Waverly
Bouquet Favorieten Nr 131 3 verhalen - Shannon Waverly
3.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Pleidooi voor de liefde  - Shannon Waverly
Suzanna is wanhopig wanneer de steenrijke familie Bradford belangstelling toont voor Timmy, het kind van haar overleden zus en de jongste Bradford. Hoewel ze vreest dat ze kansloos is in een confrontatie met deze invloedrijke mensen, wil ze haar neefje kost wat kost een jeugd bij hen besparen. Uit ervaring weet ze immer hoe harteloos ze zijn..

Een perfecte dag - Shannon Waverly
Marks zus zet hem voor het blok. Ze vraagt of ze met Kim, haar stiefdochter, tijdelijk bij hem kan intrekken. Kim zit al in het vliegtuig op weg naar hem toe. Wie had kunnen denken dat hij nog eens met een lastige tiener zou worden opgescheept, vraagt hij zich af of hij op het vliegveld staat. Dan valt zijn oog op een beeldschone vrouw die zoekend om zich heen kijkt..

Nacht in het paradijs - Shannon Waverly
Ooit zijn ze minnaar geweest, maar Angela heeft zich er al lang geleden bij neergelegd dat er voor Jon geen plaats is in haar leven. Haar bestaan draait om haar werk ern haar relatie met de betrouwbare, degelijk Ivan. Die zal haar niet na één nacht in de steek laten. Dan keert Jon onverwacht terug. Een haastig huwelijk met Ivan lijkt de enige veilige weg...

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN