`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 437 Een plek onder de zon & Verborgen romance

Bouquet extra Nr 437 Een plek onder de zon & Verborgen romance
Bouquet extra Nr 437 Een plek onder de zon & Verborgen romance
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 437
Een plek onder de zon - Karen Templeton 

Eenzame cowboy zoekt warm gezin..
Emma heeft haar handen vol aan haar drie kinderen, onder wie een jongetje met Down. Geen wonder dat ze niet heel enthousiast reageert wanneer de knappe countryzanger Cash op haar farm komt logeren, om inspiratie op te doen voor zijn liedjes. Maar na een tijdje kan ze zijn hulp niet meer missen. En als ze ziet met hoeveel geduld hij haar zoon gitaar leert spelen, smelt haar hart gewoon. Alleen, binnenkort gaat hij weer weg...

Verborgen romance - Christine Rimmer
Haar laatste spannende afspraakje is al járen geleden…
Is Megan niet gewoon een beetje te braaf? Ze woont in een appartement boven de garage van haar zus, zodat ze gemakkelijk voor haar nichtje en neefjes kan zorgen, en verder werkt ze hard voor haar eigen bedrijfje. Romantiek speelt gewoon geen rol in haar leven. Tot ze oog in oog komt te staan met Greg Banning, haar nieuwe opdrachtgever, en als een baksteen voor hem valt. Maar zijn die gevoelens ook wederzijds? 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN