`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 436 Kussen in Amalfi & Bruiloft bij toeval

Bouquet extra Nr 436 Kussen in Amalfi & Bruiloft bij toeval
Bouquet extra Nr 436 Kussen in Amalfi & Bruiloft bij toeval
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 436
Kussen in Amalfi - Christy McKellen

Van een weekje vakantie… naar lang en gelukkig!
Heerlijk Italiaans eten, prachtige uitzichten over zee, alle tijd om na te denken... die wandelvakantie naar Amalfi is precies wat Indigo nodig heeft, nadat haar verloofde haar heeft gedumpt! Helaas is haar hotelreservering niet doorgekomen. En nu dreigt de veel te dure bruidssuite die ze dan maar wil nemen, voor haar neus te worden weggekaapt door een oogverblindende maar ongelooflijk arrogante Franse zakenman. Hij heeft nog nét de beleefdheid haar uit te nodigen om de suite met hem te delen…

Bruiloft bij toeval - Barbara Wallace
Van een huwelijksreis… komt een huwelijk!
Een jaar lang is Larissa druk geweest met het plannen van haar droombruiloft, maar nu is het huwelijk van de baan. En omdat ze zich de huwelijksreis naar Mexico niet door de neus wilde laten boren, zit ze nu in haar eentje tussen de verliefde stelletjes. Niet echt romantisch! Daar komt verandering in als ze de eigenaar van het resort ontmoet, de fascinerende Carlos Chavez. Misschien was deze huwelijksreis-voor-één toch niet zo’n gek idee?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN