`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 431 Vrouw om te zoenen & Hoop op liefde

Bouquet extra Nr 431 Vrouw om te zoenen & Hoop op liefde
Bouquet extra Nr 431 Vrouw om te zoenen & Hoop op liefde
2.00
InStock
Voorraad: 1
Bouquet extra 431
Vrouw om te zoenen - Susan Crosby

Een onvergetelijke kus…
David Falcon zoekt een vrouw. Nou ja, geen echtgenote, maar iemand die zijn administratie doet en zijn grote huis schoonhoudt. Alleenstaand moeder Valerie Sinclair lijkt de ideale kandidate. Alleen… ze is wel erg mooi en jong. Niet te geloven dat ze al een dochtertje van acht heeft! Maar dan gebeurt er precies waar hij bang voor was: een hartstochtelijke kus. Hoe moet het nu verder met de strikt zakelijke relatie die hij in zijn hoofd had?

Hoop op liefde  - Helen R. Myers
Het leek zo’n geweldige oplossing!
Wat zou de stoere Lyon zeggen wanneer ze hem een huwelijksaanzoek doet, vraagt Hope zich af. Inmiddels is ze al vier maanden in verwachting, en als ze haar kind wil beschermen tegen de op geld beluste familieleden van haar ex, moet ze snel een andere vader zien te vinden. Gelukkig blijkt Lyon bereid haar uit de brand te helpen. Wat een opluchting! Tot ze zich realiseert dat dit huwelijk wel tijdelijk is, maar haar hartstocht voor Lyon niet...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN