`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 418 Verrukkelijke kussen & Haar eigen Romeo

Bouquet extra Nr 418 Verrukkelijke kussen & Haar eigen Romeo
Bouquet extra Nr 418 Verrukkelijke kussen & Haar eigen Romeo
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 418
Verrukkelijke kussen - Lucy Gordon
Italiaanse nachten zijn warm en lang...
Natuurlijk had advocate Ellie nóóit moeten bezwijken voor de charmes van haar cliënt, Leonizio Fellani, eigenaar van een miljoenenimperium. Toch heeft ze geen spijt van de heerlijke uren die ze doorbracht in de armen van de knappe Italiaan. Maar dan ontdekt ze dat die ene nacht nog iets anders heeft voorgebracht dan mooie herinneringen. Voor hem een reden om haar direct ten huwelijk te vragen. Maar is het hem wel om háár te doen? Of om de baby, zijn erfgenaam?

Haar eigen romeo - Lucy Gordon
Wat moet je ook, als alles om je heen amore uitademt?
Freelancejournalist Natasha moet werk zien te vinden, en snel ook. Toch aarzelt ze als ze een droombaan krijgt aangeboden in Verona, want haar hart werd ooit gebroken door een charmante Italiaan. Achteraf is ze dolblij dat ze heeft doorgezet – tot ze haar nieuwe werkgever ontmoet: niemand minder dan haar ex! Mario is niet meer de playboy van toen, maar ze probeert hem toch zoveel mogelijk op een afstand te houden. Dat blijkt nog niet mee te vallen, in de stad van Romeo en Julia!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN