`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 415 Eindelijk de bruid & Toch heel romantisch

Bouquet extra Nr 415 Eindelijk de bruid & Toch heel romantisch
Bouquet extra Nr 415 Eindelijk de bruid & Toch heel romantisch
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 415
Eindelijk de bruid - Sophie Pembroke
Altijd het bruidsmeisje, nooit de bruid?
Natuurlijk zou Violet ook wel eens de bruid willen zijn, en niet het eeuwige bruidsmeisje. Alleen durft ze na een gênant schandaal geen man meer te vertrouwen. Wanneer ze de knappe Tom ontmoet, gaat ze dus niet meteen een trouwjurk kopen. Hij is nota bene journalist! Ook Tom heeft zijn reserves, tot hij ontdekt dat de mooie Violet heel anders is dan hij dacht. Kan hij haar laten zien dat hij haar vertrouwen waard is - en dat liefde niet alleen voor anderen is weggelegd?

Toch heel romantisch - Nina Milne
Hand in hand met een adembenemende miljonair...
Eerst denkt Cora dat ze Rafael Martinez verkeerd heeft verstaan. Heeft hij haar echt een aanzoek gedaan? Ze kent hem nauwelijks, en wat moet een miljonair met zo’n doodgewoon meisje als zij? Om romantiek is het hem niet te doen, legt hij haastig uit, maar om haar adellijke titel. Waarom zegt ze in hemelsnaam ‘ja’ op dit idiote voorstel? Komt het misschien door de intense blik in zijn donkere ogen? Die zegt namelijk iets héél anders dan dat: ‘geen romantiek’.

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN