`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 397 Magische ontmoeting & Gekust in Parijs

Bouquet extra Nr 397 Magische ontmoeting & Gekust in Parijs
Bouquet extra Nr 397 Magische ontmoeting & Gekust in Parijs
1.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 397

Magische ontmoeting - Barbara Wallace

Ze wil gewoon dat hij haar kust...
Patience heeft nooit gedroomd van de prins op het witte paard. Ze is volmaakt gelukkig met haar baan als huishoudster van een lieve oude dame. Maar dan komt de succesvolle advocaat Stuart Duchenko, de achterneef van de oude dame, haar leven binnen gestormd. Met zijn knappe uiterlijk en onweerstaanbare charme heeft hij alles om een meisje te laten dromen. Hij bestookt haar met vragen. Omdat hij ook in háár geïnteresseerd is? Of omdat hij haar niet vertrouwt?

Gekust in Parijs - Barbara Wallace
Parijs, de stad van de liefde..Ook voor haar?
Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al die hand in hand lopende stelletjes maken wel dat ze zich eenzaam voelt als ze in haar eentje over de Champs-Elysées slentert. Vooral omdat ze al vanaf het eerste moment verliefd is op haar baas, de mysterieuze miljardair Frederic Lafontaine. Maar dat zal ze hem natuurlijk nooit kunnen bekennen... 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN