`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 384 Lady zoekt liefde & Haar redder in nood

Bouquet extra Nr 384 Lady zoekt liefde & Haar redder in nood
Bouquet extra Nr 384 Lady zoekt liefde & Haar redder in nood
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 384

Lady zoekt liefde - Sophie Pembroke

Eens een lady, altijd een lady?
Faith is wanhopig wanneer ze strandt op de luchthaven van Rome. Niet alleen is de maatschappij waarvoor ze werkt net failliet gegaan, ze heeft nog maar twintig euro op zak! Omdat ze haar rijke ouders niet om hulp wil vragen - ze is juist ontsnapt aan haar oude leven - regelt ze een baantje als gids bij een heel aantrekkelijke man op het vliegveld. Dan stelt hij zich aan haar voor, als lord Dominic Beresford. Een lórd? Maar wat als hij ontdekt dat zij eigenlijk een lady is?

Haar redder in nood - Cara Colter
Wat een held! Alsof hij zo uit een sprookje komt wandelen...
Fijn hoor, zo'n onuitwisbare eerste indruk, denkt Trixie gelaten. Daar zit ze dan, door haar duivelse vierjarige nichtjes met wc-papier vastgebonden aan een stoel, met niemand anders dan haar adembenemende buurman Daniel om haar uit haar benarde positie te helpen... Tot overmaat van ramp moet hij ook nog eens de twee kleine monstertjes in bedwang houden, en hij houdt niet eens van kinderen! Nee, met zo'n start wordt het natuurlijk nooit wat tussen Daniel en haar - of toch?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN