`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 376 Sneeuwwit wonder & Toch nog kerst

Bouquet extra Nr 376 Sneeuwwit wonder & Toch nog kerst
Bouquet extra Nr 376 Sneeuwwit wonder & Toch nog kerst
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 376
Sneeuwwit wonder - Barbara Hannay

Als dat geen onvergetelijke kerst wordt!

Chloe is net bezig de kerstversiering op te hangen als ze een telefoontje krijgt van haar baas. Hij heeft onverwacht de voogdij gekregen over zijn nichtje Lucy, en nu vraagt hij haar met hem mee te gaan naar Londen om samen voor de baby te zorgen. Samen kerst vieren in een knus appartement met de man van wie ze al jaren droomt? Daar hoeft ze niet lang over na te denken; het antwoord is natuurlijk ja. Terwijl de sneeuwvlokjes neerdwarrelen over de Tower Bridge, stelt hij haar nóg een vraag. Maar ditmaal is ze sprakeloos...


Toch nog kerst - Susan Meier
Dit jaar hangen er vier sokken bij de open haard...

Het hoofd van alleenstaand vader Chris staat totaal niet naar kerst. Toch zal hij er wel íets aan moeten doen, zijn twee kinderen rekenen er immers op. Maar waar haalt hij de tijd vandaan voor kerstinkopen? Dan arriveert de nieuwe gouvernante, Althea. Geen degelijke oude dame, zoals hij had gehoopt, maar een vrolijke jonge vrouw. Ze sluit de kinderen direct in haar hart en brengt het hele huis in kerststemming, inclusief hemzelf. Hoe maakt hij deze kerstengel duidelijk dat ze nooit meer weg mag vliegen?

Voor meer informatie; Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN