`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 372 Een baby voor de prins & Koningin van zijn hart

Bouquet extra Nr 372 Een baby voor de prins & Koningin van zijn hart
Bouquet extra Nr 372 Een baby voor de prins & Koningin van zijn hart
2.00
InStock
Voorraad: 1
Bouquet extra 372 - 2 verhalen in een bundel 

Een baby voor de prins - Rebecca Winters

Zo'n gewoon meisje als zij... koningin?
Eindelijk kan Abby iets terugdoen voor de knappe prins Vicenzo, die haar ooit van de verdrinkingsdood redde. Als ze hoort dat het prinselijk paar ongewenst kinderloos is, biedt ze aan om draagmoeder te worden. Haar zwangerschap verloopt voorspoedig, maar dan wordt de prins plotseling weduwnaar. Hij doet Abby een voorstel waar ze nooit van had kunnen dromen, maar... kan ze dat wel aannemen?

Koningin van zijn hart - Rebecca Winters
Straks heerst hij over het land, maar wie zal er over zijn hart heersen?
De laatste tijd kan kroonprins Valentino zijn hoofd nauwelijks bij staatszaken houden. Steeds weer gaan zijn gedachten naar de mooie advocate die hem met één blik uit haar sprankelende groene ogen wist te betoveren, Carolena Baretti.Toch zal hij haar uit zijn hart moeten bannen, want de wet eist dat hij met een meisje van koninklijke bloede trouwt. Hij besluit echter alles op alles te zetten om haar te bewijzen dat sprookjes tóch werkelijkheid kunnen worden!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN