`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 367 Opwindende flirt & Gedroomde kans

Bouquet extra Nr 367 Opwindende flirt & Gedroomde kans
Bouquet extra Nr 367 Opwindende flirt & Gedroomde kans
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 367
Opwindende flirt - Heidi Rice

Wat is er eigenlijk tegen een vakantieflirt?
Na een week heeft Ella er genoeg van om in haar eentje tussen de verliefde stellen op Bermuda te zitten kniezen. Dus stemt ze toe in een date met de gevaarlijk aantrekkelijke kapitein Coop Delaney. Dat wordt samen dansen op zwoele muziek in een strandtent, gevolgd door een wandeling in het maanlicht. En het eindigt... in een opwindende nacht in zijn huis aan de baai. De ideale vakantieflirt dus! Maar dan komt Coop haar weken later in Londen opzoeken. Moet ze hem vertellen waarom ze nu voller, en steeds misselijk is?

Gedroomde kans - Jackie Braun
Het stond in de sterren... maar weet híj dat ook?
Omdat partyplanner Lisa dringend geld nodig heeft, vraagt ze de dame die haar hand leest of ze een leuke baan in haar toekomst ziet. Helaas niet, is het antwoord, maar... wel een knappe blonde man. Dat bezoekje was dus zonde van het geld, want Lisa wil helemaal geen man! Tot ze een tijdje later een opdracht krijgt bij een speelgoedconcern en in de lobby een knappe blonde man tegen het lijf loopt. Had de waarzegster nou toch gelijk? Zo ja, waarom doet hij dan zo moeilijk?

Voor meer informatie: Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN