`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 363 Voor een keertje & Helemaal leuk

Bouquet extra Nr 363 Voor een keertje & Helemaal leuk
Bouquet extra Nr 363 Voor een keertje & Helemaal leuk
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Voor een keertje - Ally Blake
Zomernachten 1:
Even niets aan je hoofd dan zon, zand en zee...
Met die gedachte stapt de verwende Avery op het vliegtuig naar een tropisch vakantieparadijs. Helaas is die rust ver te zoeken. Direct al dreigt ze te verdrinken en moet gered worden door een gebruinde surfgod. Die vervolgens steeds precies op het verkeerde moment opduikt - wanneer ze in haar bikini naar enge beesten staat te meppen, bijvoorbeeld. Thuis zou ze bij zo'n bad boy uit de buurt blijven, maar hier? Hij is alles wat ze nodig heeft voor een perfecte, hete zomer...

Helemaal leuk - Stephanie London
Een flirt met een knappe man is echt het laatste waar ze aan denkt!
Elise moet haar balletstudio zien te redden van de financiële ondergang, maar hoe ze dát moet aanpakken? Geen idee! Net als ze het totaal niet meer ziet zitten, verschijnt Col Hillam op het toneel. Inderdaad, dé Col Hillam. Topman in de computerindustrie, financieel genie, en ook nog eens onwaarschijnlijk aantrekkelijk. Zijn hulp zou dus heel welkom zijn, ware het niet dat hij vijf jaar geleden haar hart brak. No way dat ze zich daar zomaar overheen gaat zetten!

Voor meer  informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN